Ingen grunn til konspirasjonsteorier

mai 3, 2011


Tenk hvilken mulighet dette er for Osama bin Laden til å peke nese av USA, dersom han ikke er død. Hadde ikke USA ved Obama vært helt sikre på at Osama er død, så ville de nok ikke tatt denne sjansen.

Edit: Og man skal være bra naiv for å tro at bilder beviser noe fra eller til i en slik sak. Om USA ønsket å fabrikkere bilder av en død Osama, så ville ikke det vært problematisk med dagens teknologi. Se en Hollywood-film eller to for referanse.

Så kan de som er desperate etter konspirasjonsteorier, eller desperate etter å mistro alt med opprinnelse USA, spekulere i om han ble drept nå eller tidligere eller andre relativt uinteressante ting.

Økt terror som følge av dette tror jeg heller ikke på. Det er evnen, ikke viljen, det har skortet på siden krigene i Afghanistan og Irak. Dette drapet gir ikke terroristene økt evne.

Verden blir et bedre sted uten denne griefer’en. Good bye, and good riddance!

Reklame

17 Responses to “Ingen grunn til konspirasjonsteorier”

 1. supermann Says:

  enig i dette, ville vært utrolig risikabelt for usa å gå ut og si at bin laden var død om han ikke virkelig var det. Nå er den usle fyren død, sies at han brukte en kvinne som skjold da han ble drept.

  Terrornettverkene er tydelig svekket, i 10 år har vi hørt trusler om mye større angrep i vente fra ekstremistene, kun små angrep har blitt gjennomført de siste årene.

  Jeg lurer forøvrig på hvor utstyret bin laden brukte i sin terrorkamp var produsert og oppfunnet. Hadde verden sett ut slik han ønsket hadde han ikke hatt tilgang til profesjonelle våpen, pc, internett etc.
  De hater usa men nyter gjerne godt av godene de får derifra.

  • ukorrigert Says:

   Det som har vært av terror har i stor grad vært i midtøsten. Det har ikke vært noen større aksjoner på amerikansk jord.

   Al Qaida er med andre ord impotent utenfor eget nærområde. Og enda mer svekket blir de antagelig nå uten sin frontfigur.

 2. Joshua Says:

  Osama er i live, men USA «GOT HIM». Han vil snart bli skutt over det venstre øyet, tatt bilder av og kremert, og da vil bilder bli publisert i media. His days are limited, men alle våre intensjoner er GODE – this is to prevent damage and uproar, and only to cause GOOD for our people and whe world. Information is also an essential key data point for our nation and our allies, which explains the measures we had to take.
  -JCZ

  • ukorrigert Says:

   Wild speculations without substance describing a tactic with very high risks in these Wikileaks times. There is no reason to believe this except wanting to believe.

 3. Izabela Says:

  Veldig godt sagt.

 4. jan Says:

  For å si det slik..

  Osama er ikke død så lenge det ikke finnes/blir publisert bilder som er overbevisende.

  Hva er meningen med å dumpe liket i havet? Hvorfor ikke oppbevare det beste beviset for at noen faktisk er død, altså kroppen?
  Å si at bildene er for voldsommme til å vises i media er heeelt på tryne. Å skrike at man har DNA betyr ikke en dritt for folk flest. Vi vet jo faen ikke hva vi skal se etter med en DNA matching…
  BILDER BILDER BILDER og VIDEO…
  De kunne filme hengingen og den døde kroppen til Saddam…men Ikke Bin Laden?

  Det lukter av hele greia synes heg

  • susanne Says:

   Nå var det ikke amerikanerene som la ut video av hengingen av Saddam Hussein, men en av vaktene i fengselet..

   Men jeg er forsåvidt enig med deg, i at det er vanskelig å tro på så lenge man ikke har bilde bevis

  • Izabela Says:

   Hvis man av prinsipp tviler på alt som kommer fra USA, hvorfor skal man tro på bilder og video?

  • ukorrigert Says:

   Bilder er lett å fabrikkere. Se en Hollywood-film eller to for eksempler.

   Dersom USA ønsket å lage bilder av et lik som liknet Osama, så hadde de klart det.

   Bilder ville ikke bevist noe som helst.

 5. Spørreren Says:

  Osama er nok død, men det kan han ha vært lenge 😉

 6. Gunnar G Says:

  Personen som skrev dette er en idiot. Naturligvis kan USA med stor trygghet si at bin Laden er død, uten at han dukker opp og peker nese. Dette er fordi bin Laden har vært død i mange år! Han har vært et skremselsobjekt i mange år, som Storebror i 1984. Et ikon som vekker hat hos befolkningen, og dette hatet er et nyttig verktøy for makthaverne når de skal rettferdiggjøre militære aksjoner. Begge sider av konflikten har hittil tjent på å holde han i live, men Obama trengte en fjær i hatten nå før valgkampen, og da var det på tide å offentliggjøre at Osama var død.

  Interessen for terrorbekjempelse har uansett vært såpass dalende, all den tid det nå er USAs økonomi velgerne er opptatt av, og da var det like greit å «ta livet» av fyren.

  • ukorrigert Says:

   Man tror hva man vil. Men idioten må vel være den som er skråsikker og breikjefta uten å egentlig ha reell kunnskap å basere seg på?

   • Gunnar G Says:

    Ja, mye bedre å være en naiv fjott som svelger alt som kommer fra VG uten å blunke.

   • ukorrigert Says:

    Igjen erstatter du virkeligheten med fri fantasi, Gunnar.

 7. TM Says:

  Osama kan ha vært død lenge han. Bilder vil ikke kunne bevise det motsatte for de som tror det. Men at bildene er så «jævlige» at de ikke kan vises for offentligheten er litt rart når de sendte inn bilder av ansiktet hans for gjenkjenning. Da må det være mulig å se at det er han,selvom det er en PC som har gjort jobben.

 8. Line Says:

  Mener å huske at NRK viste mannen død i går morges. Var dette et skuespill så er han sannelig en god skuespiller.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: