Jeg har ingen interese av å hevde meg selv i dette forumet. Jeg mener at alle mine meninger og argument skal være mer eller mindre selvbærende og ikke i noe tilfelle trenge å hvile på hvem jeg er eller mine personlige erfaringer.

Jeg er ikke medlem av noe parti eler tilhenger av noen spesielle ismer, jeg skriver på egen tid og representerer ingen andre enn meg selv. Når jeg kommer med påstander om hva forskjellige parti står for, så er det min forståelse og ikke på noen måte en offisiell påstand. Når jeg forsvarer en isme så prøver jeg å definere ismen samtidig, og konkretisere hva jeg forsvarer med denen tankegangen.

Jeg anser meg selv som ukorrigert av enhetssamfunnet, og har sterke meninger som ofte går på tvers av hva som er alment vedtatt. Jeg er også sterk tilhenger av frihet, individualisme, ansvar og respekt og motstander av alt som angriper disse verdiene. Samtidig erkjenner jeg at verdier kommer ofte i konflikt med hverandre, og at man trenger en dose pragmatisme for å få det hele til å gå ihop.

Mitt ønske er at jeg i størst mulig grad skal publisere poster som er overveiende saklige og i minst mulig grad bruker billige retoriske stikk for å ramme meningsmotstandere.

Jeg kan kontaktes på jayminer hos start.no. Men den mailen lese kun sporadisk, så det kan ta tid å få svar.

Reklamer

2 Responses to “Ukorrigert”

  1. sunde Says:

    Knallbra blogg ! Interessant å se at noen kan være så gjennomførte i sitt engasjement.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: