Hvordan kan Arbeiderpartiet være best på eldreomsorg?

september 14, 2009


Arbeiderpartiet vil at kommunene skal ta regningen, de vil ha forskjellig tilbud avhengig av hvilken kommune du bor i, de ønsker ikke variasjon i tilbudet men vil ha det samme til alle, de ønsker ikke valgfrihet for pasientene, de ønsker ikke noen grep som kan øke lønningene og de ønsker å holde private lengst mulig unna.

På tross av stadige rapporter om hvordan sektoren sliter, på tross av at de som har fått tilgang til private hjemmehjelpstjenester er livredde for å miste disse, på tross av at Ap ikke har noen for nytenking eller plan for hvordan løse utfordringene med eldrebølgen, på tross av at vi med dagens system vil trenge 1/3 arbeidstakere i omsorgssektoren, 1/3 i arbeidsdyktig alder går på trygd, så stemmer folk på det samme gamle.

Hvordan klarer Arbeiderpartiet å lure folk til å tro at dette blir god omsorg av dette?

Det som skremmer meg aller mest med Arbeiderpartiets politikk er at jeg selv skal bli gammel en dag, og havne i et system jeg har sett med egne øyne frarøve sist gnist av livsglede fra gamle mennesker. Mer enn en gang.

Jeg skjønner ikke hvordan folk lar seg lure.

En annen ting som også får meg til å riste oppgitt på hodet er listen over hvilke saker folk er opptatt av i valget:
Hvor er det viktigste av alt, det vi skal leve av i fremtiden, politikken som omhandler den sektoren som skaper selve grunnlaget for velferden og alle de andre sakene, næringslivspolitikken?

Uten et solid næringsliv som skaper arbeidsplasser og verdier så blir det ikke noe å skatte av i fremtiden. Vi kan ikke leve av oljefondet. Næringslivspolitikken har ikke en egen kategori en gang. Helt nederst på listen finner vi «Andre økonomisk spørsmål», 7% av menn og 3% av kvinner synes dette er viktig for deres valg av parti. Skjønner ikke folk at dette er fullstendig essensielt for å bevare samfunnet vårt i fremtiden?

Reklamer

One Response to “Hvordan kan Arbeiderpartiet være best på eldreomsorg?”

  1. Klickolf Says:

    Svaret: Verden vil bedras.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: