Erna Solberg da, nå må du snakke sant!

september 9, 2009


– Jeg er forbauset over at de velger å angripe det eneste partiet som ønsker å samarbeide med dem, og som ikke har kritisert dem i valgkampen.

Erna Solberg (VG, 9/9)

– Frp går til valg på en politikk som nører opp under fremmedfrykt og fiendtlige holdninger til innvandrere. Frp setter grupper opp mot hverandre istedet for å bygge bro. Det er det motsatte av Høyres budskap, sier leder av partiets Forum for mangfold og inkludering, Afshan Rafiq

(Dagbladet, 4/9)

Per-Kristian Foss (H) og Inge Lønning (H) mener det vil være bortkastet å stemme Frp for velgere som er opptatt av kutt i formuesskatt og arveavgift, hvis ikke Frp kommer i regjering.

Lønning gjør det også klart at han mener det er «overveiende sannsynlig» at Frp ikke kommer i regjering etter valget.

(VG, 6/9)

Og ikke minst:

Jens Stoltenberg kan fortsette som statsminister i fire nye år, dersom Siv Jensen står på sin budsjettgaranti. Det mener KrF-leder Dagfinn Høybråten, Venstre-leder Lars Sponheim og Høyres Per-Kristian Foss.

(VG, 9/9)

Og det siste utsagnet er ganske interessant. For det er jo bare sant dersom Høyre allerede har bestemt seg for å samarbeide med V og Krf, og ikke Frp.

Og ikke minst er det interessant at man påstår Frp er den som står i veien for borgerlig samarbeid, når intet samarbeid med Frp har vært Venstres og Sponheims viktigste sak i valgkampen.

Reklamer

4 Responses to “Erna Solberg da, nå må du snakke sant!”

  • ukorrigert Says:

   Pål, jeg ser at du spammer diverse blogger med akkurat samme tullet. Ikke er det relevant til saken, og ikke presenterer du noen meninger eller kommentarer.

   Jeg oppfordrer deg til å kutte ut propagandaen, og i stedet spare videoene til relevante saker, hvor du samtidig skriver noe meningsfylt.

   Jeg har ikke for vane å slette poster, men den andre posten din gikk i spamfilteret, og jeg gadd ikke slippe den igjennom. For spamming er nettopp hva du driver med.

 1. NIKO... Says:

  Er det bare meg som innser hvor desperate disse folka er??

  FAEN de har jo skifta mening i alt siden de starta på stortinget.. DISSE FOLKA Her kanke være ledere..

  Jævla sinker.. ingen av dem er kvalifisert til å drive et land.. og derfor går det til helvete pga tullinger sitter på stortinget ikke folk som har peil på hva folket vil!

  • ukorrigert Says:

   Det verste er at de rød-grønne vinner på de borgerliges inkompetanse. Stoltenberg trenger bare ro seg unna de verste problemene, så er han i mål.

   Sponheim er det verste som har skjedd borgerlig politikk.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: