Takk VG!

september 4, 2009


Takk VG, for at dere jobber så hardt med å lage noen ekstra og unødvendige konflikter i valgkampen. Hva skulle man gjort uten dere, hatt en valgkamp basert på politikk og løsninger? Da kunne man jo risikere at feil parti kom til makten!

(også ville det betydd journalistisk arbeid, tenke ut kritiske spørsmål og sånn… og det er jo som kjent et slit)

Unnskyld meg, men nå skal jeg få gjennom adblock-filtrene mine.

Ref:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=578490
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=567102

Og hvorfor er det Jensen som blir kritisert her, når det er Sponheim som ikke vil samarbeide? Hvis KrF, V og Høyre samarbeider med Frp, så har Frp aldri vært imot det. Men når Sponheim & Co nekter samarbeid med Frp, og Frp da ikke vil gi støtte tilbake,så er det Frp som får kritikk. Håpløst…

Reklamer

4 Responses to “Takk VG!”

 1. Øystein H. Says:

  VG er en avis med en ganske nøytral politisk profil, men det sitter jo mange journalister i den avisen som har sine sympatier langt, langt ute på venstresiden. Når det plutselig byr seg en mulighet til å si at «FrP raser på målingene» eller «Blåmandag for Siv» eller hva-som-helst-annet, så griper de sjansen.

  FrP ligger langt foran forrige valg på målingene, de fleste andre partier sliter. SV vil gjøre et fiasko-valg i forhold til forrige valg. Men skriver avisene om det? Neida, for _journalistene_ stemmer SV..

  • ukorrigert Says:

   VG benytter alle sjanser til overskrifter, også når det rammer venstresiden. Det er bra.

   Men at de er nøytrale vil jeg ikke gå med på. Verden vises fortsatt gjennom øynene til noen med klare politiske sympatier.

   Det jeg missliker i denne situasjonen er at de bidrar til å skape mer konflikt på borgerlig side enn det egentlig er. De nøyer seg ikke med å rapportere, men lager kunstige situasjoner der politikerne presses til å ta unødvendige og konfliktskapende standpunkt.

 2. Ellen R Says:

  Frp er da vitterlig ikke det eneste partiet man elsker å hate vedr samarbeid eller ikke! Hva med H, da? H er positiv til samarbeid og regjering med både F og Krf/V, og det kalles «å stå i spagaten». Hadde det vært å lage regjering med SV og Rødt, ja, da kunne jeg forstått «spagat», men ikke på borgerlig side!

  • ukorrigert Says:

   Høyre står etter min mening ikke i noen spagat. Men de vingler. I stedet for vinglingen burde Solberg invitert alle og jobbet for å dempe konfliktene og få til et bredt samarbeid.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: