VG forvrenger virkeligheten

august 28, 2009


Jeg har klaget noen ganger på at Dagbladet vrir og vrenger på virkeligheten. Denne gangen er det VG sin tur til å forvenge sannheten.

VG sin påstand: Jensen nekter budsjettsamarbeid med sentrum
Virkeligheten: Jensen nekter å støtte noen som ikke vil samarbeide med Frp

Frp vil altså ikke nekte å samarbeide med sentrum. Frp er fortsatt klar for samarbeid med de som vil samarbeide. Det Frp ikke vil er å være støtteparti for noen som ikke vil samarbeide. Dette er to helt forskjellige ting.

Selv om slike omskrivinger av virkeligheten er eneste måten å gjøre gammelt nytt til en ny nyhet, så synes jeg det er tragisk med så liten integritet og yrkesstolthet hos våre journalister.

Reklamer

6 Responses to “VG forvrenger virkeligheten”

 1. tralala Says:

  Frp har ikke råd til å sitte og støtte en borgerlig regjering de ikke er med i . De representerer såpass mange av folket at det er uhørt om Sponheim & co skal få regjere og gi faen i Frp samtidig som de vil ha støtten deres. Det var dette jeg ventet på. Takk, Siv.Nå er stemmen min sikret,- den går til Frp. Jeg vil vite at min stemme ikke brukes til å plassere de andre partiene i borgerlig regjering uten Frp. Da kan pinadø Jens heller fortsette.

  • ukorrigert Says:

   Frp støttet Bondevik-regjeringene, i håp om å bli tatt seriøst som en samarbeidspartner. Men ble allikevel behandlet som utskudd. Det er klart at Frp ikke vil gjøre det samme om igjen. Frp vil støtte en regjering de selv er med i, og kun det.

   Jeg regner også med å stemme Frp. Men så lenge en stemme på H kan bety H+Frp i regjering,så er H en mulighet. Men H må fortsatt mer på banen med sin politikk.

 2. bjørn Says:

  Vi husker vel frekkisen Bondevik som forventet nok en gang støtte fra Frp men som ikke skulle få innflytelse på noe som helst. Det har man lært av nå og gjør ikke det en gang til.
  Snakk om demokrati, der småpartier på vippen får avgjørende innflytelse på partikonstellasjonene.
  SV greier dessuten å styre sammen med de rødgrønne, men ikke de borgelig grunnet vrangvilje fra sentrumspartiene.
  Et råd til Frp; kom ikke med altfor kontroversielle forslag før valget, det kan skremme mange velgere fra dere. Dette gjør at Høyre kommer fram i siste meningsmålinger fordi de blir sett på som mer seriøse. Man kan fort ende opp med å bli like useriøse som Den kongolesiske staten som jo krever Moland og French, samt den norske staten, for 500 milliarder dollar – 3038 milliarder kroner.

 3. bas Says:

  det er for enkelt, en vg reporter klarte å sette Siv til veggs. Tror meg, Frp er ikke mitt første valg, men dog, de har mange gode poenger, faktum er at borgelig side har ingen ting å stille med… Fire nye år med Jens, greit nok, men jeg er ikke en AP mann.

 4. bas Says:

  Trakala, du vil stemme Frp, grattis mann, klarte du deg hjennom barneskolen?

 5. Huff da bas Says:

  Du klarte deg sannsyligvis ikke gjennom barneskolen.
  Navnet var IKKE trakala MEN tralala, Det heter IKKE hjennom MEN gjennom.
  Med andre ord, fei først for egen dør .


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: