Gebyrer i Norge

juli 15, 2009


Willoch protesterer på at han fikk 800 kroner i bot for feilparkering.

Han kan være glad han kjører bil. Det koster 900 kroner å ha glemt lommeboka dersom det er kontroll på T-banen.

Reklamer

2 Responses to “Gebyrer i Norge”

 1. Mr,Lomax Says:

  Vi er som sittende paralyserte sauer når sosialistenes bot og avgift blir regulert og tredd ned over hodene på oss. Stakkars den som ikke betaler, da kommer statens innkrevningsentral og har direkte tilgang til lønna di , uten diskusjon. Det utføres gjennom et totalitær-regime som slakter deg fullstendig hvis du ikke betaler. De selger faktisk huset ditt på tvangsauksjon for å få dekket en bot på 8,000 kroner. De sette familien din i samme situasjon uten å blunke.

  Det er utrolig hva Ap har stellt i stand opp gjennom årene og nå da de samarbeider med SV og SP så er dette et totalitært regime og politikk som er drepende for befolkningen.

  Slik som innkrevnings-sytemet er blitt utformet av Arbeiderpartiet opp gjennom årene er faktisk en manglende rettsikkerhet for den enkelte da en ikke har rettigheter tilkontradiksjon før beløpet skal være innbetalt. Rettsikkerheten til mennesker som kommer inn under innkrevningsloven er totalt blåst bort. Hvis staten vil så kan de trumfe i gjennom sine påstander og du er ferdig og har alt tapt.

  Nei, dette landet er vannstyrt når det kommer til den enkeltes rettigheter. Husk han som var frikjent for ,,drapet» i Tina saken , han MÅTTE betale en bot pålydende 100,000 kroner på tross av at han var frikjent for forholdet.
  Trenger en å si noe mer ?
  Stakkars de menneskene som kommer inn under dette totalitære lovverket og statens lange grådige og rettsløse knytteneve.
  Ogh, i norge kommer du seg aldri ut av en gjeld eller skyldig bot situasjon , de forfølger deg som gjeldslave inn i døden.
  Humant og verdens beste land å bo i?

  • ukorrigert Says:

   Takk for et godt innlegg. Den manglende symetrien i maktforholdene i slike saker er definitivt et problem. Som privatperson har man sjelden ressurser til å ta opp kampen. Og skulle man gjøre det og tape, så blir det fort svært dyrt. Det enkleste er bare å betale.

   Jeg har ikke fulgt med på Tina-saken (etter Orderud-saken ble jeg lei pressedekningen av slikt), men tilsvarende skjedde under Birgitte Tengs-saken. Fetten ble frikjent, men måtte betale erstatning.

   Han fikk heldigvis oppreisning i den europeiske menneskerettighetsdomstolen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: