Kan muslimer komme i flertall i Oslo, og etter hvert i Norge?

juni 20, 2009


Selvsagt kan de det. Det er ingen grunn til at det ikke skulle være mulig. Dersom den muslimske befolkningen i prosent øker mer enn den ikke-muslimske befolkningen over lang nok tid, så vil muslimer før eller siden bli i flertall. (Og det er udiskutabelt fakta.)

Spørsmålet i den sammenheng er om den muslimske befolkingen vil fortsette å vokse fortere enn den ikke-muslimske befolkningen lenge nok. Det kommer an på hvilken politikk som vil bli ført i fremtiden. Dersom dagens politikk blir ført, så vet jeg ikke. Det er for mye politisk agenda, og for lett å trikse med statistikk og utregninger, til at det er mulig å forholde seg til uten å gå dypere inn i materien på egen hånd.

Jeg ser det uansett ikke som en interessant problemstilling, da jeg er for å bekjempe islam i alle tilfelle. Her vil jeg, ikke fordi det egentlig er relevant, men fordi mange oppfører seg som om det er det, påpeke at jeg er for å bekjempe all type religion. Jeg mener religion har overveiende negativ påvirkning på et samfunn, i tillegg til at religion er dogmatisk dumskap og derfor verdt å bli kvitt bare av den grunn.

Når det er påpekt, så er jeg heller ikke redd for å påpeke at jeg ikke er noen kulturrelativist og heller ikke så politisk korrekt at jeg har noe problem med å rangere forskjellige typer religion og si at religionen jeg missliker sterkest er islam. Det er fordi islam ser ut til å ha de mest arrogante tilhengerne, og fordi islam ser ut til å bringe med seg mest konflikter og undertrykking.

Jeg er altså ikke avhengig av frykten for muslimsk flertall for å ønske å bekjempe islam.

Jeg vet av erfaring at mange sliter med å se for seg fredelige tiltak for å bekjempe noe, men jeg er sterk tilhenger av personlig frihet for enkeltmennesker. Det inkluderer meningsfrihet, og som konsekvens av det ytringsfrihet og trosfrihet. Jeg er altså verken for å kjeppjage muslimer, eller forby religion.

Islam i Norge bør bekjempes på følgende måte:
1. Begrenset innvandring.
2. God og effektiv integreringspolitikk.
3. Kunnskap om vitenskap og rasjonell tankegang inn i skolene
4. Kutte all støtte til religiøse samfunn og religiøs aktivitet utover den støtte andre ikke-religiøse organisasjoner får

Punkt 3 og 4 er åpenbart lik for all religion, her bør det ikke gjøres forskjell på islam, kristendom og andre religioner.

Punkt 1 og 2 henger sammen. Innvandering (av alle typer) bør begrenses til de som allerede har sluppet inn er godt integrert. Dersom vi har integreringsproblemer, så bør vi kutte ned på innvandringen en periode. Så kan vi heller slippe inn litt flere etter hvert. Her handler det bl.a om å unngå at det dannes større undersamfunn (som gir utslag i bosetningsmønster) i Norge, der kulturen merkbart skiller seg fra resten av samfunnet.

Den beste måten å bekjempe islam og alle andre religioner er å gradvis gjøre religion overflødig og unødvendig i folks liv.

Hvis vi klarer dette, så trenger vi ikke å bekymre oss over at vårt demokrati kanskje en dag kollapser, fordi muslimer med Sharia-intensjoner får for mye makt.

Ref: Dagbladets debatt om saken

Reklamer

2 Responses to “Kan muslimer komme i flertall i Oslo, og etter hvert i Norge?”

 1. Spaceman Spiff Says:

  «Dersom dagens politikk blir ført, så vet jeg ikke. Det er for mye politisk agenda, og for lett å trikse med statistikk og utregninger»

  Stikkordene her er : Hvorfor vegrer SSB å regne for mye på dette? Hvorfor vil de ikke gruppere innvandrere etter etnisitet eller religiøsitet i sin prognoser for fremtidens befolkningssammensetning? Hvorfor vil de ikke lage et innvandrerregnskap? Hvorfor ville de plutselig det når de kunne ta med svensker, litauere og polakker?

  De VEIT at det vil bli særdeles dårlig nytt for den ikke-vestlige innvandringen.

  • ukorrigert Says:

   Det er mye politikk og føleleser ute å går. Alt for mange er desverre av den mening at fakta som kan stille minoriteter i et dårlig lys er farlig, da det vil bli missbrukt av de som ønsker å spre rasisme.

   Se bare på kommentarene i Dagbladet-saken hvor så mange mener at denne saken ikke burde vært tatt opp i det hele.

   Det irrasjonelle med et slikt standpunkt er at virkeligheten vil vinne til slutt uansett. Selv om man kan klare å skjule utviklingen i statistikken, så endrer ikke det på den faktisk utviklingen.

   Et annet problem er at et demokrati er avhengig av åpenhet. Hvis et demokrati skal fungere, så må folket vite hva de stemer på og hvorfor de gjør det. Hvis ikke fungerer ikke demokratiet.

   Og så vil jeg nevne at åpne debatter har en modererende effekt på folk. Hvis man får utløp for sin frustasjon i en debatt så letter et på trykket, Og man kan dessuten prøve sine meninger opp mot andre og få moderert dem der, i stedet fir at man sitter alene eller i grupper av likesinnede og koker opp mer sinne og missnøye,


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: