Lettlurt?

juni 7, 2009


– B-52-fly bomber i Afghanistan og dreper 10-15-20 familier med en gang. Hva gjør de stakkars barna, kvinnene og voksne som sitter hjemme? Det er å svare terror med terror, sa den kontroversielle afghaneren, ikledd en tradisjonell hatt fra de pashtu-dominerte stammeområdene i hjemlandet.

Hvor lettlurt tror Abdul Mohammad Rauf nordmenn egentlig er? Talibanrekruteringa og terrorismerekruteringa gikk smertefritt lenge før det ramlet en eneste bombe ned i Afghanistan. Se også til Pakistan de siste ukene. Taliban rekrutterte mengder av bønder med tvang og falske løfter. Det er ikke noen vestlige bomber der å skylde på.

Noen gjenværende offre etter bombing vil bli rekruttert, men man skal være bra lettlurt for å tro at dette utgjr mer enn en marginal andel av taliban/terroristene. Heldigvis tror jeg ikke nordmenn flest er så dumme at de ikke gjennomskuer dette.

Eks-Taliban-minsiteren fikk i løp av utspørringen under Abid Rajas dialogmøte på litteraturhuset i Oslo applaus da han snakket om krigen i Afghanistan.

Reklamer

8 Responses to “Lettlurt?”

 1. Jesus Says:

  Normenn er lettlurte, og det må sikkert nå være hundretusentalls av islamister i Norge. Størstedelen er den såkalte tause masse, som senere vil bli et alvorlig problem og fare for vårt land. Bruk av hijab har spredt om seg, og de islamske lover praktiseres på mange måter, iallefall undertrykking av kvinner og mishandling av barn. Talibanske ledere og andre terrorister kan styre muslimer i Norge fra utlandet, så det alene å utvise en slik fyr som Abdul Mohammad Rauf er desverre nok.

 2. Hanne Says:

  Dialoooog, dialoooog , dialoooog…bææææææh. Dialog er landssvikernes nytale.
  Hvor mye penger stjeles fra nordmenn for å betale for dialooooogen?
  Hvor mange norske jomfruer skal voldtas som offer på myltikultens alter?
  Hvor mange norske gutter skal kastreres og femininiseres? 1, 2 10? 6 millioner?
  Ingen vet, og ingen får vite.
  Nordmenn er undertrykte. Makta sitter og knuger på sin egendefinerte moral, enhver som opponerer, er JASIST, og jasisten skal straffes hardt.

  • ukorrigert Says:

   There’s a time for dialogue, and there’s a time for action. This is not the time.

   Det er ikke noe galt med dialog. Dialog er som regel veldig bra. Det som er galt er manglende evne til å se når dialog ikke er nok, eller ikke hjelper i det hele tatt.

   Noen ganger gir dialog bare fienden tid til å regruppere. Noen ganger gir dialog bare fienden en sjans til å lyve og manipulere.

 3. Lisa Says:

  Talibanministeren lyver åpenbart. Det gjør han ene og alene for å dekke over sannheten, som ikke er så behagelig hvis man begynner å grave dypere i den.
  Ministerens eneste grunn for fremdeles å være i Norge, er utelukkende økonomiske. Han vil klamre seg med nebb og klør tilvelferdsstatens goder, både for sin egen og sin families del!
  Derfor vil mannen ikke dra frivillig.

  8:10 PM

 4. kaja Says:

  hahahhaha. ser ikke ut som han lyver for meg

  • ukorrigert Says:

   Tror du hatet til vesten startet med vestens bomber?

   Eller kontroll i Afghanistan og Swat i det hele tatt har noe med vesten å gjøre?

 5. ei Says:

  muslimene leffler åpenbart med vår liberale samfundsordning.
  Mobbing i beste sendetid og latterligjøring av vår kultur og frie tradisjon.
  Kommer hit og får «back upps», sosiale rettigheter, beskyttelse (som de påberoper seg å ha behov for) og takker for dette med håning.
  Dette er særdeles ille!!!!

 6. Anonym Says:

  l


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: