Vingle-Erna

mai 25, 2009


Erna Solberg, som tidligere oppklarte og bekreftet at en stemme på Høyre betydde en steme på mulig borgerlig flertall sammen med FrP, er nå ute og sår tvil igjen. «Hun vil ikke vurdere muligheten for en regjering bestående kun av Høyre og Frp, og viser til at velgerne skal bestemme 14. september.»

Jaja, da er det igjen usikkert om en stemme på Høyre er en stemme for eller mot samarbeid med det største borgerlige partiet.

Det er mange saker der de fire partiene ville kommet fram til enighet, men jeg er redd for at slike samtaler bare vil kunne oppfattes som en bekreftelse på at de samme partiene ikke kan sitte sammen i regjeringen, sier Solberg til Dagens Næringsliv.

Vi vet at Venstre og KrF ikke vil samarbeide med FrP. Disse to partiene har gjort det klart ved hver eneste anledning at de har ingen intensjoner om samarbeid. Derfor er det også helt uaktuellt å stemme på disse partiene.

Og når Erna nå vingler som hun gjør, så blir også en stemme på Høyre veldig usikker.

Reklamer

2 Responses to “Vingle-Erna”


 1. Med all respekt, dette var ikke rare analysen. Men du har selvsagt lov til å synse du som alle andre.

  Erna sier at hun ikke vil vurdere muligheten for en regjering bestående kun av Høyre og Frp, og viser til at velgerne skal bestemme 14. september. Hvordan du har fått det til at hun sier at en stemme på Høyre ikke betyr en stemme på mulig borgerlig flertall sammen med FrP er en gåte som du får redegjøre for svaret på selv.

  • ukorrigert Says:

   Selvsagt betyr det en stemme på mulig borgerlig flertall. Jeg har ikke skrevet at det ikke gjør det. Det jeg skriver er at «det igjen er usikkert om en stemme på Høyre er en stemme for eller mot samarbeid med det største borgerlige partiet.»

   Og du bekrefter jo det selv når du skriver «Erna sier at hun ikke vil vurdere muligheten for en regjering bestående kun av Høyre og Frp, og viser til at velgerne skal bestemme 14. september.» Det ligger ikke noen sikkerhet i dette så vidt jeg kan se.

   En stemme på Høye kan være en stemme på en H og FrP-regjering, men Erna vil plutselig ikke si noe sikkert om dette lenger.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: