Perspektivløs propagandajournalistikk

mai 24, 2009


Aftenposten har gjort en undersøkelse som viser at FrP ikke har fått igjennom et eneste forslag i stortinget siste året. Dette gjengis ivrig via NTB av både Dagbladet og TV2.

Aftenposten synes ikke perspektiv er spesielt viktig. Derfor oppgis ikke hvor mange forslag fra f.eks Høyre og KrF som har fått gjennomslag. Dermed blir denne saken redusert til perspektivløs propagandajournalistikk uten interesse for andre enn de som elsker billige retoriske stikk mot FrP. Og slike mennesker er det en del av, det er bare å sjekke bloggene om saken.

Reklame

5 Responses to “Perspektivløs propagandajournalistikk”

 1. Tom Says:

  De avisen glemmer og nevne er at VELDIG MANGE av de gammle FRP forslagene likevel blir tatt opp av AP / SV som sine egene, og da går forslagene igjennom.

  Partiene er experter på og stemme ned FRP forslagene, bare fordi det kommer fra FRP, når de selv kommer med identisk forslag 6 måneder til 8 ( til 12 år ) år senere, da passer plutselig forslaget perfekt og blir vedtatt.

  Litt morsomt er det jo og se de rødgrønne «henge etter» med FRP politikk..

  • ukorrigert Says:

   Jepp, innflytelse er mer enn å få vedtatt sakene sine. Som du sier dukker ofte sakene opp på nytt senere, noe modifisert, og blir stemt igjennom da. Det er ikke alltid det er snakk om uenighet i sak, men kanskje bare detaljer i sak som gjør at de krever en omskrivining for at alle skal være enige.

   Ofte kan det også være taktisk spill, det er bedre å få igjennom eget forsalg enn å stemme for et forslag fra FrP.

 2. Tor Jensen Says:

  Propaganda apparatet er i gang nå i lille Norge.
  FRP må for all del ikke komme til makten. Radio/TV og avisene står klar med drittpakker og dårlig propaganda, for å hjelpe de udugelige rødgrønne til makten igjen.
  Vet de ikke at dette er ‘FRP’ koden? De har selv skapt den. All den propaganda som de spyr ut, virker jo bare mer mobiliserende for folket.
  Folk blir provosert av å bli behandlet som godtroende tullinger.

  • ukorrigert Says:

   Vi får alle våre fordommer bekreftet. FrP-haterne får stadig drypp som bekrefter hvor ille frp er. Vi som støtter FrP får stadig drypp som bekrefter hvor ufine mediene er mot FrP. Slik sementeres motsetningene.

   Eneste man kan gjøre er å fortsette å påpeke dårlige artikler, dårlige argument og missbruk av statistikk, slik denne saken egentlig er.

 3. Ugle Rimosen Says:

  Det er godt å se at det endelig har gått opp for folk hva slags sleske knep og sjofle triks som benyttes av de rødgrønne (og andre partier) og mediene for å sverte alt som har med Frp å gjøre.
  Jeg håper inderlig at Frp’s flertall blir såpass stort at selv ikke alle disse overkjøringsteknikkene kan hindre et regjeringsskifte som nå er blitt helt nødvendig.
  For pr. idag er det ikke folket som bestemmer i dette såkalte demokratiet.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: