Russens knuteregler er skremmende!

april 23, 2009


VG har nå en fersk artikkel om årets knuteregler, og det man leser er både skremmende og tragisk.

Når man ser på artikkelens bilde, kan man se at en av reglene har tittelen «TAU STUMP». Her er man altså ferdig med tretten år (eller noe slikt) skolegang, og ennå har russen ikke mestrert noe så elementert som at man ikke deler opp ord på den måten på norsk. Det heter «taustump» og ikke «tau stump».

Som registrert medlem av AMO (Astronomer mot orddeling) er jeg skremt over dagens russ og knuteregler. Noen må ta ansvar! Politikerne må banen!

Reklamer

8 Responses to “Russens knuteregler er skremmende!”

 1. ceebee Says:

  Nok en gang.. Dette skjer vært år. Russen er farlige, russen drikker for mye. La russ være russ. La de holde på som før. dette er en urgammel tradisjon som neste alle har vært med på. ingenting har forandret seg.. Alle sider at nå er de for «gærne», nå går de for langt etc. Men dette er kun er naturlig utvikling av tiden og den muligheter..
  På lik linje med at alle andre ting blir større, bedre, raskere og billigere så vil russetiden bli mer og mer «utagerende».

  Har ingenting imot at etter 13 +/- år så skal man ikke få lov til å feire endelig ferdig skolegang..

  Det er russeservice bruker feil i orddeling er vel ikke russens feil.. det er ikke sånn at de skriver dette på selv.. det kommer allerede trykket på dressen. Eller de får den som strykemerke. Så AMO reffen din fungerer dårlig.

  La de holde på .. dette er bare skyldig/uskylding morro 🙂

  • ukorrigert Says:

   Russen har definert knutereglene. De som har laget trykket må ha fått dem fra russen. Unnskyldningen holder ikke. 🙂

  • magne Says:

   Jup det er det samme vært år, meget greit for avisene som kan resirkulere 30-40 år gamle nyheter, reglene er stort sett de samme som når jeg var russ for 20 år siden og de var gamle da.

   Noen nye kommer til, feste et L merke på en politibil er ny siden L merke for prøvekjøring kom etter at jeg var russ, men kasse øl på 24 timer som jeg tokk, eller en vin når sola kommer opp er gammel.

 2. Haakon Says:

  Dere må nesten bestemme dere om det er barn eller voksne ungdommer. De aller fleste kjenner sine egne begrensninger når de passerer 16års alderen. Om en knute eller ett merke er for dumt eller for ekstremt må man vel vite det selv.
  Russetiden nærmer seg allerede avskaffet. Den gangen jeg var russ var vi faktisk MYE værre enn det russen er idag. Vi gjorde faktisk lovbrudd, og skapte kvalm for andre mennesker som ikke hadde med russen å gjøre i det heletatt, dog ikke uten anger. Men av det lærte vi også noe! På toppen av alt, bor jeg ved Kongeparken. Enhver person som har vært russ de siste 15 årene vet hvor stor landstreffet i Kongeparken er.

  Så til alle dere som tror russen er skyld i alt, og at dem trenger regler og grenser osv osv…Tenk over din egen tid som russ. Det er rett og slett idiotisk å komme med uttalelser om dette. Russertiden er ikke ett urgammelt rituale, det er en test og en stor feiring!
  Selv om man drikker, bråker, fester, gjør ting man vanligvis ikke gjør… Man skal lære av sine egne feil og møte konsekvensene av sine egne handlinger, det er alt som bør kreves av russen!

  Til dere som er så heldige å være russ i 2009! KOS DERE!!!

 3. Russ år 2000 Says:

  Så lenge ikke knutereglene inneholder ting som å «volda russ fra andre skoler» (var sånne knuteregler for noen år tilbake) eller andre voldelige ting så får de bare holde på :o)

  Russetida var vanvittig gøy de 17 dagene den sto på, så la russen kose seg å ha det gøy etter 13 år på skolen!!

  Det eneste jeg stusser litt over er at russen begynner gå i dress fra midten av april.. Begynner ikke russetiden 1 mai da?? =) (ihvertfal var det slik for 8 år siden ;o) )

  • russ 2009 Says:

   Russetiden starter rundt midten av april (ihvertfall for Asker, Bærum og Oslo) hvor de starter med kåringer av de ulike bussene.

   Jeg synes at russen skal få holde på nå! Vi storkoser oss! Så langt i denne russetiden så har jeg nesten ikke sett noen store oppslag i avisene om russ som gjør ugang (var vel værre de tidligere årene?).

   La russ være russ, dette trenger vi!!

   mvh russ 09

   • ukorrigert Says:

    Så lenge dere feirer russetiden og ikke russe tiden, så stå på. 🙂

 4. ukorrigert Says:

  Tror ikke dere helt skjønte poenget. But hey, knock yourself out. 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: