Avsløring: Reklamefilm brukte skuespillere

april 13, 2009


Dagbladet kan i dag presentere en sjokkerende avsløring, det er avdekket at en reklamefilm ikke brukte «vanlige folk», men profesjonelle skuespillere.

Grunnen til at dette fremstilles som en avsløring er at reklamen er politisk ukorrekt, den er mot homofili, og dermed blir det viktig å fremstille personene bak som uærlige. Ikke ulikt saken rett før påsken om David Weiss som klage på antisemittisme i Norge, men som viste seg å ikke være den han utga seg for. Å ta mannen i stedet for ballen er en populær sport i medienorge.

Reklamefilmen til  homo-motstanderne er for øvrig rimelig dårlige greier. Det er mulig den gir mening for de som følger amerikansk politikk på nært hold og vet hva slags lovendringer de protesterer mot, men vi andre kan bare gjette på hva de mener når f.eks en av filmen personer påstår at de nye lovene vil gå ut over deres frihet.

Min personlige holdning er at det er greit at homofile får gifte seg, men at intet kirkesamfunn skal bli tvunget til å måtte gifte homofile mot sin vilje. Vi må respektere folk i begge leire, både de som mener homofile giftemål er galt, og homofile som ønsker å gifte seg. Det bør altså være opp til det enkelte religiøse samfunn.

Unntaket er statskirken som har staten som øverste autoritet, de kan protestere men må pent gjøre som folket via staten gir dem beskjed om. (Det eneste positive med en statskirke er at i et moderne samfunn så får staten mer makt over kirken, enn kirken får makt over staten.)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: