Feige politikere gjør vondt verre

april 5, 2009


Både VG og Dagbladet melder om at en gjeng ungdommer med innvandringsbakgrunn har ranet og slått tilfeldige mennesker på Grünerløkka i natt. Gjengen har vært bevæpnet, og offrene tilfeldige forbipasserende.

Nå er det selvsagt ikke bare ungdom med innvandrerbakgrunn som er ute og plager folk i helgene, tilfeldig vold er ikke noe nytt. Men utviklingen er negativ, det blir mer og mer av slik vold. Og eskaleringen synes å være på grunn av mennesker med innvandringsbakgrunn.

Hvorfor det er slik er vanskelig å si. Det har vært mange tilløp til debatt om problemene, men debatten har desverre svært laber kvalitet. Når problemstillingene taes opp, så blir de som regel besvart med beskyldninger om generalisering, fremedfrykt og rasisme.

Dermed er det vanskelig å få kunnskap om hva som gjør at innvandringsungdom i større grad enn norsk ungdom danner gjenger og driver med destruktive aktiviteter av denne typen.

Dette fører til at rasismen øker. Når vi ikke får en fornuftig debatt, når problemene blir verre, når vi ser det er knyttet til fremmedkulturelle da øker frustrasjonen, irritasjonen og rasismen.

Det er på tide norske politikere tar seg sammen og tør ta en ærlig debatt, og tør finne ut og snakke om hva som er de underliggende problemene. For den feige holdningen de fleste politikere så langt har vist i forhold til problemet, det gjør bare vondt verre.

Reklamer

98 Responses to “Feige politikere gjør vondt verre”

 1. opprørt og trist Says:

  Vi er så gjennomført naive i dette landet.. Innvandrere av ikke vestlig bakgrunn (asylsøkere, 1,2 generasjon og arbeidsinnvandrere, og såkalte forbireisende turister) er enormt overrepresentert på all grov kriminalitet., grov vold, narkotika, ran, «blind» sedelighet og nå også på vinningskriminalitet og tyverier (østeuropeere).

  Jeg er ikke rasist, men har sett dette nå i løpet av 13års arbeid på oslos østkant. Vi brukte sikkert 80% av ressursene på innvandrer relatert kriminalitet.

  Men politikerne tør ikke ta skikkelig tak.. Få de som ikke klarer å oppføre seg ut av landet.. Oslo har i løpet av min levetid i den bye 35 år, blitt et høl… Oslo sentrum et utrivelig sted..og politikerne sitter bare og ser på det.

  Det som ironisk i dette er at sosialistisk snillisme er det nå som skaper fremmedfrykt og ødelegger for alle de som faktisk oppfører seg, og de som virkelig har behov for å komme til norge og oppfører seg blir stigmatisert pga av bermen som får være her. Hadde man satt krav og fulgt opp disse, ikke tatt inn flere enn vi klarte å integrere så hadde det vært håp..men desverre.. jens og co er for opptatt av å være best i klassen.,…

  Nå må noen våkne snart…dagens regjering gjør det neppe…

 2. Trude Says:

  Dette er ikke bare ett problem i Norge. Det samme skjer i alle europeiske storbyer. Hvorfor ?
  Jeg skulle gjerne ha svar på hvorfor.

  • PK Says:

   Nå er det jo ikke tillatt å tenke selv i dagens Norge, men det går jo ann å se for seg muligheten for at de som bestemmer ønsker EU?
   De trenger en befolkninge som ikke føler nasjonal tilhørighet – derfor importere de en ny.

  • PK Says:

   Dette er jo en styrt utvikling.

  • ukorrigert Says:

   Hvorfor tør ikke politikerne ta debatten? Eller hvorfor blir det mer vold og konflikter?

   Det første er lettest å svare på. Det er så lett å bli beskyldt for å spre fremmedfrykt og rasisme at det er bare de tøffeste som tør. Noe for eksempel Martin Kolberg fort merket når han åpnet munnen i løpet av debatten om snikislamisering for kort tid siden.

   Hvorfor det lett blir konflikter av kulturblanding er mye mer sammensatt. Svært forenklet tror jeg kulturforskjellene medfører manglende tilhørighet. Og når man føler at man ikke tilhører eller får respekt i samfunnet, så mister man selv respekten for samfunnet.

   Jeg tror også en del kulturer føler seg overlegne og bedre enn oss og ser ned på oss med en arroganse som skaper forakt for oss og våre verdier.

   Men jeg tror også dette er mye mer sammensatt enn dette. Men som poenget med blogginnlegget er, det er vanskelig å finne ut av det når det er umulig å diskutere det åpent og ærlig. Dermed blir det hver mann sine fordommer.

 3. acx Says:

  «Men politikerne tør ikke ta skikkelig tak.. Få de som ikke klarer å oppføre seg ut av landet.. Oslo har i løpet av min levetid i den bye 35 år, blitt et høl… Oslo sentrum et utrivelig sted..og politikerne sitter bare og ser på det.»

  Jeg kunne ikke vært mer enig i det du sier. Jeg vil egentlig tro at dette er noe de fleste må være enige om.

  • Jokke Says:

   Helt enig. Jeg ville aldri latt barna mine vokse opp i Norges største ghetto; Oslo.

   • Sredna Says:

    Hei Jokke. Utviklingen i andre byer og tettsteder i Norge er identisk til den som er i Oslo mhp. innvandring. Det er bare at det først skjer i Oslo, og at Oslo dermed er i tet. Om noen år er det blitt verre andre steder. Du sa at du foretrekker å stikke hodet i sanden, egentlig? Gjorde du ikke?

 4. emanon Says:

  Han kan ikke huske lang tid tilbake, for 2 år siden var det 34 ran på grunerløkka bare i juli mnd og 3 av mine venner ble ranet og eller truet tilo minibank og det er afrikans ungdom som står bak 98 % av disse ranene og salg av nark i sammme område

  – Vi har ikke opplevd en slik massiv gateransbølge her i byen på den tid jeg kan huske, og vi ser svært alvorlig på situasjonen, operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt

  • Ole Says:

   Om det da var 34 ran på en måned for 2 år siden så kan du jo tenke deg hvor mange ran det er nå! Det er jo bare en brøkdel av det som skjer som kommer i avisa! Hører du på Politiradioen en lørdags kveld så er det ikke mye hyggelig prat!

 5. Petter(rasist) Says:

  Kan ikke forvente annet når vi drar inn slike aper som er vant til og fly rundt nakne med spyd.Nei 9 av 10 afrikanere ,spesielt somaliere er møkk,så send de hjem i containere.Samle noen nordmennn og gå en tur på byen og bank dritten ut av de.

 6. Erling Says:

  Alt ordner seg nok når onkel politi får «snakket» med disse og foreldrene deres. Det er nemlig slik alt ordner seg iflg sosialistene. Derfor er det dette politiet gjør. Bare se hvor bra det virket når en lignende (men dog yngre) gjeng somaliere tok seg av en norsk jente med å klø på henne, rive av henne klær osv. Etter politiets samtale så ordnet alt seg.

  Eneste feilen jeg så med denne framgangsmåten er at de burde ikke bare snakke om at vi ikke går sammen i gjenger og voldtar jenter i Norge, men heller ikke skal bruke pistoler og rane tilfeldige folk på gata heller. Men det kommer nok opp i neste samtale, og dermed er også dette problemet løst.

  Som vi alle vet er det veldig få somaliere i Norge. Så dersom man får snakket til 5-6 stk av de, så vet de nok alle sammen akkurat hvordan de skal oppføre seg i løpet av noen dager. Jungeltelegrafen…

  • ukorrigert Says:

   Jeg tror politiet gjør en veldig god jobb med disse samtalene, og at det virker forebyggende i mange tilfelle. Det gjør foreldrene oppmerksomme på hva ungene deres driver med.

   Problemet er ikke at dette ikke er bra, problemet er at det langt fra er nok for å få bukt med problemet.

 7. Kari Says:

  For oss som kjemper mot rasisme kommer oppslagene i aviser og tv som et spark mot vårt arbeide. I SOS-rasisme har vi lenge hevdet at mediene med disse oppslagene inndirekte gir støtte til Frps fremmedfientlige- og umennskeligepolitikk.

  Når våre nye landsmenn stadig fremstilles i mediene som voldtekstmenn, ranere og drapsmenn påvirker dette mange svake sjeler til å tro at verden er slik. At noen få av våre nye flotte landsmenn gjør litt ramestreker bør vel ikke stemple alle?

  • Rasisten Says:

   Hør her Kari, sannheten SKAL frem. Det er ikke noe unntak når det kommer til innvandrere. Det er nemlig HELT RELEVANT hvilken etnisk bakgrunn de kriminelle har. Uten å kartlegge detaljer rundt kriminelle hendelser blir det vanskelig å forebygge det i fremtiden. Det er helt klart en relevant faktor hvilket land de kommer fra. Hvis du ikke skjønner dette kan du bare fortsette med det viktige arbeidet ditt for å skjule sannheten. Du jobber faktisk for sensur?

   Og om disse nyhetene gir FrP støtte, (eller KRF, Venstre, SV) HVA SÅ? Hvem er DU til å kontrollere hvilke parti som skal ha støtte og ikke? Du skal vel ha det til at det er FrP sin skyld at apekattene faktisk gjorde disse ugjerningene også, sånn som alle andre naive nordmenn. Hvis støtte til et parti kommer på denne måten, så har det isåfall kommet på den mest naturlige måten.

   Hmmm.. nå til slutt ser jeg faktisk at det innlegget ditt kan være litt sarkastisk. Jeg gikk i fella gitt. men likevel..

  • newfarm Says:

   Synes du ikke de dårlige få klarer denne jobben ganske godt på egenhånd da ? Det somalske miljøet har jo i årevis hatt en rekke problemer og en lav gjennomføringsevne når det gjelder å rydde opp internt. Andre miljøer virker som de har bedre internjustis når det dukker opp ukultur.

   Akkurat somalia virker overrepresentert på disse statistikkene. Så vidt meg bekjent er ikke dette tilfelle i f.eks England, noe som betyr at vår integreringsmodell ikke fungerer eller at vi gjør noe annet rart som hindrer vellykket integrasjon.

   Uansett.. Medienes jobb er å rapportere på hva som foregår, man kan ikke gi media skylden for et bilde som dukker opp når du har 8-10 rusa somaliere som raner tilfeldige folk på rekke og rad en lørdags kveld.

  • ukorrigert Says:

   Hvis det å rapportere fra virkeligheten er et problem for SOS-rasisme, så bør SOS-rasisme vurdere hvordan de jobber. SOS-rasisme er alt for raske med å stemple folk for rasister, og det er med på å ødelegge mulighetene for en ærlig debatt, og dermed ødelegge mulighetene for å konstruktivt jobbe med problemet.

   At «noen få av fåre nye flotte landsmenn» skaper problemer er et symptom på noe som er galt. Og hva som er galt får vi ikke vite når vi ikke får en ærlig debatt om problemet. Husk at når folk ikke får debatten, så blir det opp til hver enkelt og dens fordommer å tro og mene akkurat hva man selv vil. En annen konskevnes er også at folk ikke føler at problemet blir tatt på alvor, og dermed mister man respekt for samfunnet.

   SOS-rasisme er i denne konteksten en del av problemet, og ikke en del av løsningen.

   • Lei Says:

    SOS-rasisme er jo faktisk store rasister selv, bare at de er rasistiske mot nordmenn.

  • Olav Says:

   Rampestreker!!
   Du er ikke sann. Hadde du møtt disse ungdommene en natt, så spørs det om du bare synes det er rampestreker

  • Karsam Says:

   Åja, du er et troll du.. Liker å provosere.. Vel, det ser i alle fall ut til at noen neper gikk på den…

  • Gardito Says:

   «At noen få av våre nye flotte landsmenn gjør litt rampestreker bør vel ikke stemple alle?»
   Usikker på om væpnet ran, går inn under kategorien rampestreker….

  • Ole Says:

   Sitat: At noen få av våre nye flotte landsmenn gjør litt ramestreker bør vel ikke stemple alle?
   __________________

   Du mener at de som slår ned tilfeldige folk på gata, gjengvoldtar og skyter vilt rundt seg på Karl Johan er nye flotte landsmenn? Hva har du røyka? Du burde søke hjelp snarest!!

  • SOS_sos Says:

   Må si at jeg er helt enig med deg Kari. Det at norske aviser og TV til stadighet mesker seg med tvilsomme og rasistiske oppslag, er svært ødeleggende for SOS-rasismes bestrebelser med å få aksept for at våre nye landsmenn skal ha samme rettighet til lovbrudd, som for eksempel en vaskeekte Sunnfjording.
   Men på et punkt tar dessverre SOS-rasisme feil, tror jeg. Det er avsnittet ditt om at;” Når våre nye landsmenn stadig fremstilles i mediene som voldtekstmenn, ranere og drapsmenn påvirker dette mange svake sjeler til å tro at verden er slik”. Dessverre ER verden slik.
   Når det gjelder rampestreker, så er det nok mange flere små Kari’er rundt om i landet som drømmer om å bli voldtatt av en svær neger, enn av en liten same.

  • Gunner Says:

   HA ha, fy faen for en hykler du er, du naive jentebarn av velstanden. Sånne som deg tripper rundt med shopping poser og
   trendy sol briller og babler om frihet og vellstand for alle i verden.
   Så melder de seg inn i SOS og blir gode sosialister.
   Vi andre kaller det naivt, å kjøpe seg god samvittighet, kle på seg gode intensjoner og snakke om tolleranse og likeverd.
   Det du driver med Kari er ikke noe annet en avansert grådighet
   Leve på den lyse siden i livet og konsumere, på den ene siden. «Kjempe» for de fattige og undertrykte for å få seg helgen glorie, på den andre siden.
   DETTE KALLES, Å Få I BÅDE POSE OG SEKK
   din bortskjemte jente pjokk.

 8. Rasisten Says:

  Send hjem apekattene. Ingen trenger dem her. Og jeg kan ikke bry meg mindre om de har hatt en fæl og jævlig oppvekst i hjemlandet sitt, og at det har vært for varmt der eller kulturen er annerledes. Det er helt irrelevant. En handling er fortsatt en handling, og skal besvares deretter.

  Men nei, vi godtar det. De har jo trossalt hatt en fæl oppvekst og vært barnesoldater og alt det der. Dessuten må vi prøve å integrere. Da er det greit at de herjer, knivstikker og voldtar. Kan jo ikke sende dem ut av landet da må du forstå.

  Nei, vi nordmenn eier ikke ryggrad. Spesielt ikke politikere. Og de som gjør det er ‘rasister’. (Noe som tydeligvis er mye verre enn å gå rundt og knivstikke folk).

  Ja, jeg er desverre ‘rasist’, men har ikke alltid vært det. Kan ikke bry meg mindre om de sutrekoppene av landsforrædere som hyler rasist for den minste ting lengre. Som jeg forutså for noen år siden, har dette begrepet nå blitt helt utvannet og betydningsløst

  • ukorrigert Says:

   Enkelte av innvandrerne har hatt en fæl oppvekst og er traumatisert. Det er ikke en unnskylding, men et problem som det ikke virker som blir tatt nok på alvor.

   Her må man etter min mening både ta hensyn til disse menneskene (mennesker er for øvrig biologisk sett aper, ikke apekatter 😉 ), men samtidig ta nødvendige grep for å beskytte samfunnet.

 9. Anonym Says:

  Kast disse Svina med stor S ut igjen fra landet vårt! Jeg var en gang med i en offentlig debatt om hva som burde gjøres med innvandrere som ikke kunne tilpasse seg norske lover og regler. Jeg mente at vi måtte gi våre nye landsmenn noen ekstra fordeler slik at tilpasningen skulle bli enklere. MEN om de ikke tilpasset seg så skulle straffen da bli som det ble sagt. Dette endte opp med at min familie ble truet på livet. Flere vinduer i vår bopel ble knust og det samme ble det i vår forretning.
  Hver enkelt individ skulle også også hatt ei lovpålagt databrikke plassert en plass på kroppen hvor alt fra blodtype og andre personalia stod oppført. Dette ville ha gjort saker mye lettere i flere tilfeller.

  • Atle Says:

   Jeg støtter tilnærmingen din 100%. Det må bli slutt på at man i Norge bestandig gjør kriminelle til offer. Det er IKKE synd på deg hvis du voldtar, truer eller mishandler noen. Slikt MÅ begynne å få konsekvenser for gjerningsmennene/-kvinnene og vi må slutte å «forstå» dem ihjel.
   Det er imidlertid synd på menneseker som har opplevd trauma i ulike former, som: krig, vold som barn osv. osv.. MEN: en vanskelig bakgrunn er ALDRI og ikke under NOEN omstendighet noen unnskyldning for vold og antisosial adferd. Selv om det selvsagt kan være med å forklare hvorfor enkelte utskudd begår det de begår. Men – igjen – det er INGEN unnskyldning!

  • Lei Says:

   Send de heller til bjørnøya. Det kan gjøre livet lettere fo isbjørnen samt at det ikke lager problemer med utsendelese.

 10. Hanne Says:

  Helt enig med kari. Mange har et feilt bilde (takket være mediene) av de kjekke fine somalierne som er villig til å komme til Norge for å spre sin flotte, tropiske kultur.

  • Rasisten Says:

   Jada, vi har skjønt at dere bare tuller og er ute etter å provosere her nå. Godt forsøk 😉

 11. Petter(rasist) Says:

  KARI,kan ikke du flytte til somalia og være støttende for de jævla apekattene der. (At noen få av våre nye flotte landsmenn gjør litt rampestreker bør vel ikke stemple alle?)noen av våre flotte nye landsmenn,må være dritta full du.Håper virkelig du blir gruppevoldtatt ute på byen av en gjeng med somaliere.

 12. pappaen Says:

  Kari – du og dine så kalte medarbeidere er en spøk. Det er sånne som dere som gjør at det går til helvete i dette landet, fordi dere er alltid på banen og sier «å stakkars innvandrerne» når det skjer noe som dette. Akkurat som vi stempler alle, og at alle nordmenn er rasister. Det er på tide å få opp ØYA! At media har laget dette stemplet??? Hva faen er det for noe? Hva med Eric Schjenken? Norges mest mediavoldtatte offer gjennom tidene. Da satt du vel i godstolen din og godta deg, når en av dine landsmenn ble rævkjørt til de grader av mediene. Men når våre «flotte nye landsmenn» (for et latterlig utsagn) kommer og banker opp ungdom på Grünerløkka, da reagerer du med å kalle det rasisme.

  Jeg har akkurat fått et lite barn i Oslo, og jeg kjenner nå på at jeg tør ikke bo her lenger. Hva hvis faren til dine barn Kari ble banket opp på vei hjem fra byen etter noen hyggelige glass øl med noen venner, og endte på legevakt med hjerneblødning? Ville du fortsatt sagt stakkars innvandrerne?

  Ole Brum politikken i dette landet er latterlig. Vi kommer ikke til å snu for det er altfor sent. Go Kristin Halvorsen. Hun er raskt ute å kommentere rasismen mot Ali Farah etter ambulansesaken, men i disse sakene er hun stille som ei mus. Er det virkelig ingen andre som finner det pussig???

 13. Kristoffer Bodvin Says:

  Til Kari.

  Det du egentlig sier er følgende: «Virkeligheten harmonerer ikke med det PK «multikulturelle paradiset» vi er ambasadører for, slutt å minne oss på det!!!»

  God bedring.

  MVH Kristoffer Bodvin.

 14. flotte nye landsmenn Says:

  FLOTTE NYE LANDSMENN????? hvilken planet bor du på??? TROPISKE KULTUR???? DU MÅ FAEN MEG KØDDE MED MEG? Du hadde ikke overlevd 5 min i miniskjørtet og utringa topp nede i Somalia.

  Hvorfor er det ingen som snur hele saken på hodet her? Hva hvis verden var fullstendig omvendt, og det var vi som måtte flytte til Somalia for opphold. Ville vi kommet til landet og forventet å få alt lagt til rette, penger, jobb, bolig osv. Nei, vi ville forsøke å tilpasse oss den lokale kulturen. Hvis vi hadde oppført oss sånn i Somalia, som Somalierne oppfører seg i Norge ville vi mistet begge armene og begge bena og sannsynligvis genitaliene før vi var ute av døra på flyplassen. Dette er ikke en kultursammensmelting, det er en kulturkræsj!

 15. Kristoffer Bodvin Says:

  Til pappaen:

  Jeg tok konsekvensen av dette for fem år siden, og flyttet fra Oslo.
  Har ikke angret et sekund.Det er ingen by for norske barn.

  MVH Kristoffer Bodvin

  • Sredna Says:

   Hei Kristoffer,

   Hva får deg til å tro at utviklingen som har skjedd i Oslo de siste åra, ikke vil skje andre steder etterhvert som landet fylles opp av innvandrere?

   Mvh,
   Sredna

   • Lei Says:

    Så du mener det er over i Oslo nå? Liten vits i å være der det skjer når en kan ha det supert i mange år til andre steder. Og det er svært få andre steder enn Oslo hvor dette skjer, det er nemlig dit alle vil. De som plasseres andre steder jobber kun med å komme seg til Oslo.

   • Kristoffer Bodvin Says:

    Hei Sredna.

    Har jeg gitt uttrykk for at jeg ikke tror dette skjer andre steder?

    Poenget mitt er at jeg har en liten datter som må tas vare på.Dersom vi må flytte til finnmarksvidda for at hun skal være trygg, så gjør vi det . Det hele er helt tragisk.Forøvrig kan jeg fortelle deg at jeg daglig jobber med innvandrere i Bergen.Enkelte bydeler er allerede i ferd med å bli innvandrer ghettoer.(feks. Møhllenpris.)
    Så jeg kan forsikre deg om at denne utviklingen er i ferd med å befeste seg flere steder i Norge…..

   • Chevy Says:

    Jeg flyttet også ut av Oslo for 10 år siden.
    Det var ikke vanskelig å se hvilken vei det bar, så nå bor jeg på landet og det er ikke et svart hode å se på mils avstand. Herlig.
    Det eneste som er litt dumt er at man blir «landsforvist» fra sin egen by for at man ikke holder ut å se i hvilken retning det går.
    Nå har jeg ikke vært i slumbyen Oslo på mange år selv om jeg bor 30 minutters kjøretur unna og nå er livet herlig og avslappende, og jeg koser meg med å lese om Oslos fargerike smeltedigel.

 16. Gunder Says:

  Det norske samfunn er surnet i lengre tid og konsekvensene av at de som utfører kriminelle handlinger får mer oppmerksomhet og hjelp enn de som blir utsatt for overgrep, gjør oss til passive og og lite negasjerte mennesker. Det nytter jo ikke for fa;n ! Vårt Storting er sammensatt av en gjeng som først og fremst tenker på å ha gode dager, og glemmer at de skal forsvare innbyggernes rettssikkerhet. De som vil noe blir kneblet og blir hengt ut som oppviglere !

 17. hehe Says:

  Ja, Nå er det for seint dere. Mens politikerne kjører trygge hjem i sin «miljø vennlige» bilene sine, kjøpt og betalt med skattepengene, blir oslo overmannet av nye landsmenn, som blir beskyttet av naive sosialister som ikke er interessert å se hva sannheten egentlig ER. Dette må være det dummeste landet i europa, siden man har skoler, helsevesen, gamlehjem o.s.v som faller fra hverandre og politikerne gir bort millioner av nok til land som fortsetter organisert å sende disse nye landsmenn. Lær å se forskjell mellom menneskene, de ærlige får svi, de dårlige får bli, derfor er det fucked up ! Ingen vei tilbake nå…

  • Chevy Says:

   Er enig i det du sier bortsett fra en ting.
   Politikerene kjører ikke miljøvennlige biler, men store Audier, Volvoer og Mercedeser.
   Det er bare oss vanlige folk som skal kjøre små, livsfarlige, ubekvemme og miljøvennlige sølvpapirbiler.

 18. anonym Says:

  jeg syntes det også er fælt med alle de som slossog voldtar og alt det der. Jeg mener at den beste løsningen på problemet er og legalisere hasj, fordi da blir alle glade og trøtte og ikke voldelige.

 19. Jarle Says:

  Håper virkelig folk får opp øynene og skjønner hvilket parti som må stemmes på.

  Ellers går dette til helvete med Oslo, og jeg tar også på Drammen.
  Jeg går gjennom Oslo S hver dag når jeg skal på jobb. Har politikerene vært innpå Oslo S å kikket?.

  Der har du «bærmen» henge hele dagen, du har tiggere og narkomane.
  Og alle våres nye landsmenn som driver dank.
  Hva gjør Politikerene med dette?.

  Jo politikerene bygger ett operahus for å dekke til fasaden når alle cruiseskipene kommer, så håper dem at turistene ikke får tid til å forlate båten.
  For det er jo «skallet» som er fint.. og da driter vi om det er bare dritt på innsiden.

  Oslo ligner mer å mer på en kriminell møkka by.
  Og nå flytter seg snart ut av Norges største mislykkete GHETTO.

  Oslo er norgessvar på Malmø

  • Lei Says:

   Du tenker kanskje på frp? De som allerede sitter i oslo byråd og sørger for å få opp kriminaliteten derifra? Ja, det høres jo ut som en god løsning.

 20. Olav Says:

  Med så mye dårlig norskskriving, så skjønner jeg at det ikke bare er akademikere inne her å skriver.
  Mange bruker ordet rasismekortet her. Det blir jo feil. Det finnes knapt rasister i Norge. Tror ikke det finnes gode eller dårlige biologiske grupper på jorden.
  Men derimot er jeg skeptisk til en del av kulturimporten vi gjør. Enkelte kulturer passer bare ikke sammen med den norske.

  • Jarle Says:

   Tror du Norge består bare av akademikere?.
   Da skremmer jaggu du meg mer enn de som ikke skriver perfekt her inne som det du selv påstår at du gjør.

  • Anonym Says:

   Du burde kanskje ikke klage på folks manglende rettskrivning når du ikke klarer å skilne mellom og/å.

 21. anonym Says:

  legalaiz weed

 22. Morten Says:

  Bor på Løkka, og må si at mange invandrere har det ikke bra der de kommer fra. De er oppdratt dårlig, ut fra Norsk etikk og Norske holdninger. Men samtidig skal vi leve her uten redsel og rasisme.. Hvordan får vi det til? Jo, mer politi, strengere straffer(!) og samtidig bedre oppfølging av innvandrere før de blir kriminelle. Og etter at de eventuelt har blitt kriminelle. Sende ut invandrere når de har blitt tatt for 2 kriminelle handlinger på 10 år, uansett hvem de er. Da får man stoppet dette, litt håper jeg..

  Det at det mest skremmende jeg har lest i nyhetene det siste året er dette:
  1) Politiet har ikke ressurser til å bekjempe kriminaliteten, ikke engang rykke ut når det trengs.
  Samtidig bygges det store nye bygg, satses på kultur, osv.. Hvem skal gå på den nye operaen hvis det er 20 % sjanse for å bli slått ned (eller det som verre er?) på veien hjem etterpå..?

  2) Norge har ikke lov å sende ut innvandrere dersom de ikke med sikkerhet kan si hvem de er (hva de heter).
  Det trengs det ofte legitimasjon (pass) til.. Og en bit papir er vel vanskeligere å finne enn og gjemme.. Skulle man tro. Så hvem vinner? Jo, kriminelle får bli i Norge..

  • Lei Says:

   Løsningen på 2 er å sende alle som er anholdt for ran til Bjørnøya. Det er innenlands og ikke deportering. Der kan en slippe de løs hvis det etter politiets meninger er mangel på bevis og så kan de gjøre nytte for seg ved å være isbjørnmat. Det er så godt som ingen som blir feilaktig anholdt for ran, de gjorde eventuelt bare et annet ran enn det de er mistenkt for.

 23. Skummel fremtid Says:

  Slik verdens samfunnet er idag, hadde aldri USA gått imot Hitler.
  Idag hadde vi faktisk holdt med han. De gjorde en fæl tabbe når de gikk imot, De skulle gått sammen med Hitler, faktisk!
  Og fått tatt den jævla muslim verden som ikke er noe annet enn dritt!
  Nå må vi jo slite med den møkka verden der. Ikke nok med det, så kommer de hit og plager oss oppå toppen! Få den møkka vekk. De er de verste folka som går på jord. De er ikke noe snille mennesker, de bare hater, det eneste de tenker på er å ta liv av deg!

  Og de sosialistiske fordømte, arbeidskye pengesmiskere. Jens kikker rundt med store æver og tror han er noe til kar. Han har aldri jobbet engang, flyr bare å henter penger mens han kjører norge til helvete..

 24. utkantbeboer Says:

  Uff, da. Somaliere er da snille folk de.
  Det er Den Norske Stat som ikke følger opp våre nye landsmenn på en riktig måte.
  Tenk at de kommer hit til Norge uten noe som helst og er avhengig av at deres nye hjemland legger til rette for at de skal trives og ha det godt.

  I den siste tiden har det vært gjort innstramninger i samfunnet og dette har ikke alle våre nye landsmenn ikke fått med seg.
  Mange skriker opp når noen av våre nye landsmenn må begå voldtekter for å tilfredstille sitt behov.
  Hver og en må da gjøre NOE for å få dekket dette behovet, når den Norske Stat strammer inn og forbyr salg av seksuelle tjenester.

  Her bør alle de som ønsker ubegrenset innvandring vise sitt ansvar og stille opp for å tilfredstille behovet til våre nye landsmenn og ikke bruke Media til å hyle rasisme hver gang noen tar til motmæle når noen av våre nye landsmenn har tatt seg for av «godene» de finner i vårt velferdsamfunn.
  VIS ANSVAR!

  Tenk også hvor mye penger Staten sløser bort i Oljefondet.

  Bør ikke disse investeringene heller gå til en felles bankkonto for innvandrere!!
  Da kan alle sammen kjøpe det de har behov for.

  Konklusjon: Hvis alle de som ønsker full innvandring stiller opp og byr seg frem til våre nye landsmenn og dekker behovet for nærhet
  Alle som kommer hit til Norge får et eget bankkort

 25. Kristoffer Bodvin Says:

  Hva i all verden får deg til å tro at nazistene ville » tatt den jævla muslimverden»?.Du burde nok lese deg opp på historie min venn, da ville du oppdage at nazister og islamister flere steder gikk hånd i hånd.
  Minner meg om demonstrasjonene mot israel, venstreradikale demonstranter og nynazister i samme tog…

  MVH Kristoffer Bodvin

  • Kevin Nilsen Says:

   Slik verdensamfunnet er idag står det!!
   Hitler var en handlingensmann, ikke bare en pratemaker!

 26. utkantbeboer Says:

  Uff, da. Somaliere er da snille folk de.
  Det er Den Norske Stat som ikke følger opp våre nye landsmenn på en riktig måte.
  Tenk at de kommer hit til Norge uten noe som helst og er avhengig av at deres nye hjemland legger til rette for at de skal trives og ha det godt.

  I den siste tiden har det vært gjort innstramninger i samfunnet og dette har ikke alle våre nye landsmenn ikke fått med seg.
  Mange skriker opp når noen av våre nye landsmenn må begå voldtekter for å tilfredstille sitt behov.
  Hver og en må da gjøre NOE for å få dekket dette behovet, når den Norske Stat strammer inn og forbyr salg av seksuelle tjenester.

  Her bør alle de som ønsker ubegrenset innvandring vise sitt ansvar og stille opp for å tilfredstille behovet til våre nye landsmenn og ikke bruke Media til å hyle rasisme hver gang noen tar til motmæle når noen av våre nye landsmenn har tatt seg for av «godene» de finner i vårt velferdsamfunn.
  VIS ANSVAR!

  Tenk også hvor mye penger Staten sløser bort i Oljefondet.

  Bør ikke disse investeringene heller gå til en felles bankkonto for innvandrere!!
  Da kan alle sammen kjøpe det de har behov for.

  Konklusjon:
  Hvis alle de som ønsker full innvandring stiller opp og byr seg frem til våre nye landsmenn slik at de får dekket sitt behov på det sosiale området og at Staten tar seg av den økonomiske siden, og gir alle som kommer inn eget bankkort med ubegrenset uttak, da vil vi slippe slike overfall som er kommet opp den siste tiden

 27. Dahir Says:

  Det er ikke rart at så mange nye nazister i Norge. Hør her Hvis du (petter rasist) tror at du vinner mye i din genereliserende rasistiske agenda, så tro jeg at du tar feil.
  Jeg er selv Somalier og bodde her i Norge i 20 år og betalte skatt som alle andre. Vi vet ikke enda hvem disse ungdommene er og vi vil gjerne alle sammen(hvite, svarte eller gul) vite sannhetenn og eventuelt gjør med det gjennom å bruke de tilgjengelige apparatene.

  • Bjørn Skarsbø Says:

   Er du nær ved å drukne som liten, får du ofte vannskrekk!
   Blir du bitt av en hund, blir du redd de!
   Tryner du og knekker beinet i slalombakken, blir du skeptisk!
   Negere som slår oss ned i oslo, gjør oss til rasister og blir skreptiske til alle negere vi ikke kjenner!!

  • SOS_sos Says:

   Kjære Dahir: Hva er nazisme, og hva er rasisme?

 28. Ole Says:

  Stopp ALL invandring fra Somalia og Pakistan NÅ!!

 29. øivind Says:

  Ansvaret for disse ugjerningene ligger hos denne og tidl.naive regjeringer. Forslag: Om disse gangsterene har norsk pass, ta fra dem dette og send dem umiddelbart tilbake til opprinnelsesland. Det enkle er ofte det beste, men dette er vel FOR enkelt…?

 30. Aberon Says:

  Send idioten hjem, containership til Afrikakysten og la de svømme i land. De forbanna naive sosialistene har allerede ødelagt Oslo. Det er ikke trygt med alle disse apekatene gående rundt bevepnet og dreper, raner og voldtar! Send de hjem, vi må vokne for de tar over hele landet! Stem riktig ved valget!

 31. Anonym Says:

  Finn tre feil !!!
  Ærlig somalier med egen sykkel søker jobb.

 32. Aberon Says:

  Det er faktisk 4 feil der… den fjerde er at han er i Norge !

 33. Dahir Says:

  Heu Aberon
  Hold skjeft!

  Du er ikke mer en drittsekk idiot!

  Stolt Somalier

  • Ole Says:

   Seriøst, du er en stolt Somalier i en tråd som handler om en gjeng Somaliere som har gått amokk i Oslos gater?

  • SOS_sos Says:

   Hva er du så stolt av?? Saker du har utrettet, eller saker andre har utrettet?

 34. Aberon Says:

  Heisann ! Der kom faktisk feil nummer 5 !

 35. Pillarguri - norsk statsborger Says:

  Det virker ikke som noen kjenner til reglene for «innvandring» til Norge.
  Vi har hatt innvandringsstopp i mange år, men de som kommer hit som godkjente flyktninger har rett til familiegjenforening og kan da få slektninger over hit, eller gifte seg med noen fra sitt opprinnelsesland, som da også får rett til å komme hit.
  Det kreves ikke mye for å få norsk statsborgerskap, noen få år i landet er nok og har man først fått det, så kan det ikke tas fra en igjen, uansett hvilke forbrytelser man har begått. Det er altså ikke bare å «sende folk hjem» igjen. Norske statsborgere er norske statsborgere uansett om de kan godt norsk, om de føler solidaritet til Norge som land, om de er villig til å forholde seg til norsk/europeisk kultur når det gjelder likestilling, ytringsfrihet, barns rett til skolegang, eller hva det måtte være.
  Jeg må likevel si at jeg synes synd på de lovlydige, ærlige, hardtarbeidende «innvandrerne» som må slite med dårlig rykte pga. av andre kriminelle «innvandrere». Dette har ikke noe med rase (eller rasisme) å gjøre, men med mislykket integreringspolitikk i Norge, dårlig oppdragelse i forbryterungdommenes familie, misforstått snillisme og muligens svært lite konsekvenser ved forbrytelser, samt dårlig psykisk helsevern. Her blir det nevnt narkotika, jeg får håpe at overfallsmennenes bruk av GHB ikke blir en unnskyldning for å få straff. De fleste forbrytelser blir vel begått i en eller annen form for rus, oftest alkohol, så det er ingen unnskyldning.

  • Atle Says:

   Igjen – et godt og nyansiert innlegg.

  • Rockman Says:

   Det du sier er jo i og for seg rett. Men hvist vi ser over til Danmark, (som jeg tror har nogenlunde samme regler som oss), så var det for et par år tilb. (jeg tror han var 1. el. 2. genrasjons opr. fra Pakistan) som hadde begått en forbrytelse, som dommeren mente var så alvorlig, at han mistet sitt Danske statsborgerskap.

   Men en annen ting staten kan gjøre, er jo og forandre loven. De er jo flinke til det i andre sammenhenger.

   Mvh. Rockman

 36. Aberon Says:

  Ole, dette er enklet..

  Han er stolt, som somalier, over hva vennen hans gjør.. det er jo ikke galt av ham, han vet jo ikke bedre. Han bekrefter jo bare hvordan de er. Det skal vi jo faktisk takke ham for. Naivt av ham, ja, men det er jo slik de er.. De tror jo at det skal være slikt, og det er jo dirkete rasistisk av oss å tro noe annet, at han feks er dum eller mindre verdt en oss, som har jobb og arbeider for penger. At han da er stolt over at hans venenr raner er jo bare en bekreftelse det vi sier.

 37. Geni Says:

  Deler en lignende historie med dere.
  For 6 år siden bodde jeg ved Birkelunden, vi var en gjeng på 3 som hadde vært ute på byen og var på vei hjem, da vi gikk i Birkelunden kom det tre somaliere/etiopere gående bak oss og tok kontakt, selvfølgelig snakket vi hyggelig med dem og de spurte om vi trengte noe «hasjis» vi takket høffelig nei og gikk videre, de fulgte med videre og la hånden sin rundt skulderen vår litt kameratslig, ingen av oss hadde problemer med dette. litt etter litt ble vi separert da de dro mine to kompiser litt bort fra meg, jeg hadde ikke fått i meg så mye alkohol så jeg skjønte strategien deres fort, jeg prøvde å løsrive meg fra han som holdt rundt meg men ble raskt tatt igjen og han stakk hånden ned i baklommen og løp som en kenyaner, og borte var visakortet. Vi rakk og sperre kortet før de fikk tatt ut noe men dette har vært et problem i lengre tid på løkka!

 38. Ole Says:

  @ Geni
  Den typen ran du beskriver er nok ganske vanlig i Oslo. Det er nok også en type kriminalitet som folk slutter og anmelde fordi sakene alltid blir henlagt. Skal ran komme i avisa i disse dager så må det være gjengran og mange offer som får alvorlige skader.

 39. GJEST BÅRDSEN Says:

  NORGE, MITT NORGE….

  ET LAND SOM UTVANNES, ET LAND SOM ER PÅ VEI TIL Å DØ.

  HVIS UTVIKLINGEN FORTSETTER SOM NÅ SÅ ER BEGREPET NORDMANN BORTE OM 200 ÅR.

  MINE TIPPOLDEBARN VIL BO I ET LAND DER DET ER EN SALIG MIX AV RASER, OG SANNSYNLIGVIS SÅ VIL DE OGSÅ VÆRE AV BLANDET AVSTAMMING.

  VALG HAR KONSEKVENSER!

  DET HELE KOKER NED TIL: ER DET DETTE VI VIL? ER DET DETTE VI VELGER?

  JA DET ER DETTE VI VELGER!

  MED EN BEFOLKNING PÅ VEL 4,5 MILLIONER, SÅ HAR VI NESTEN 10% INNVANDRERE. EN STOR ANDEL AV DE ER IKKE VESTLIGE.

  VI VET AT «OPPRINNELIGE» NORDMENN HAR EN SÅ LAV FØDSELSRATE AT ANTALLET VIL FORBLI PÅ STEDET HVIL.

  DET BLE I 2007 SLUPPET INN +40 000 AV IKKE VESTLIG OPPRINNELSE.

  SLIPPER VI INN 40 000 PR ÅR I 100 ÅR, SÅ BLIR DET 4 MILLIONER. MINE BARN VIL OPPLEVE AT DET ER FÆRRE HVITE ENN IKKE-VESTLIGE I NORGE.

  SLIPPER VI INN 40 000 PR ÅR I 200 ÅR, SÅ BLIR DET 8 MILLIONER. MINE TIPPOLDEBARN VIL MEST SANNYNLIG VELGE EN IKKE-VESTLIG Å GIFTE SEG MED…HVIS DE DA ALLEREDE IKKE ALLEREDE ER HOVEDSAKELIG AV IKKE VESTLIG AVSTAMMING.

  DETTE ER IKKE SVADA, DETTE ER EN UTVIKLING SOM VIL SKJE HVIS SYSTEMET IKKE ENDRES, HVIS KURSEN IKKE ENDRES.

  HVIS VI VIL DET, FAIR ENOUGH.

  HVIS VI IKKE VIL DET, SÅ MÅ VI JAMMEN VÅKNE.

  DISKUSJONEN MÅ UTELUKKENDE HANDLE OM:

  HVORDAN SKAL NORGE SE UT OM 200 ÅR? SKAL NORDMANNEN OVERLEVE?

  MED ALL RESPEKT Å MELDE, JEG ER TOLERANT SÅ DET HOLDER, OG KAN KOMMUNISERE MED OG RESPEKTERE ALLE MENNESKER, UAVHENGIG AV RASE.
  MEN DET HANDLER IKKE OM:
  – «RASISIME – IKKE RASISIME»
  – «INTEGRERING – IKKE INTEGRERING»

  DET HANDLER OM:
  SKAL VI FORTSATT HA ET SAMFUNN HVOR JEG, DU OG DE NORSKE TRADISJONER FORTSATT SKAL HA LIVETS RETT? SKAL VI ET NOENLUNDE STABILT OG HOMOGENT SAMFUNN?

  ELLER SKAL VI PÅ VEGNE AV DEN NORSKE TRADISJON, MED VITEN OG VILJE, BEGÅ KOLLEKTIVT SELVMORD OG ÅPENLYST VELGE EN UTVIKLING, HVOR NORGE BLIR EN SMELTEDIGEL AV ALLE VERDENS MENNESKER OG HVOR INTERNE MOTSETNINGER BLUSSER OPP?

  VI SER JO ALLEREDE HVORDAN DE INTERNE MOTSETNINGENE BLUSSER OPP I DAG…HVORDAN TROR DERE DET VIL VÆRE NÅR VI HAR NÅDD «POINT OF NO RETURN» OG SNØBALLEN RULLER FORTERE OG FORTERE?

  HVORDAN SKAL «NORDMENN» I MINDRETALL STOPPE EN YTTERLIGERE INNVANDRING?

  TRENDEN GJØR MEG TRIST, MEN DET ER KANSKJE DETTE SOM ER UTVIKLING…

 40. GJEST BÅRDSEN Says:

  HVIS DERE SYNES JEG OVERDRIVER, SÅ KAN DERE SE PÅ SSB SINE SIDER HVA DE TROR VIL SKJE OM 50 ÅR:

  Sterk vekst i innvandrerbefolkningen
  Innvandrerbefolkningen vil øke sterkt i årene framover, fra 460 000 i dag til mellom 1,1 og 2,6 millioner i 2060. Den vil da utgjøre mellom 21 og 31 prosent av den samlede folkemengden.

  http://www.ssb.no/emner/02/03/innvfram/

  http://www.ssb.no/innvandring/

 41. Myrdal Says:

  Kom dere hjem sier jeg bare, vi har ikke brukt for slikt pakk her til lands. Dere gjør ikke noe annet enn å ødelegge det flotte landet vårt, det har jo blitt USA tilstander her og ingen gjør en drit. Hvor er Vigrid og Norgespatriotene, har dem feiget ut de også?

 42. Roger Says:

  Årsaken til dette er åpenbar; langvarig snillisme, dårlig språkundervisning, manglende krav til intergrering og dårlig oppfølging. Hva med alle andre, «egne» og vestlige bråkmakere. Nei, systemet i Norge er alt for sosialistisk. Man snakker om solidaritet, men hvilken solidaritet er det å ikke hjelp som er i nød. Det er naivt å tro at ungdommer som gjør kriminelle handlinger gjør det fordi de egentlig vil. Det er ofte et skrik om hjelp eller et tegn på at ting ikke er som det skal. Det må dialog, opplæring og oppfølging til. I lover og regler og vanlig folkeskikk. Dette gjelder alle borgere, hvite, gule og svarte.

  Jeg tipper at dette går så langt til slutt at Norge vil bli et stat hvor kriminaliteten vokser oss over ørene. Det vil ikke hjelpe med konflikt, mere politi. Vi må ta problemene ved roten og sørge for at hver og en kommer på rett spor fra barndommen. Det må stilles krav, og foreløpig ser det ut til at Høyre og Fremskrittspartiet er de eneste partiene som skjønner alvoret.

  Jeg tipper mange vil stemme Fremskrittspartiet til høsten, og det skal den sosialistiske siden takke seg selv for. Godt valg.

 43. tro Says:

  faen altså, få dritten ut av landet!
  Er så inn i helvete lei av de jævla halvapene som kommer hit og ødelegger kækselandet vårt….

  Aaargh, er det rart man blir rasist!!=!?!?=!=

 44. Hans Says:

  Ja nå ser vi med flere år med kristelig folkep.og arbeiderpartiet i regjering så blomstrer kriminaliteten i oslo blandt utlendninger.
  Det er bra att det snart er valg.
  Det må da gå å få disse helvetes pakka ut av dette land.Her går det
  barn helt ned til 15 år i oslo og blir bare angrepet av disse forbanna
  råvdyra.

 45. Uansett hvor mye vi blogger Says:

  …og klager vår nød om somaliere, kommer det ikke til å skje noen verdens ting fra våre sentralmyndigheter! (Stakkars guttene var jo ruset, så de var bevistløse igjerningsøyeblikket!)
  Gjengen som ranet folk i natt er ute på gata i løpet av maks mandag!
  Fengselsmøte og begjæring om varetekt tas ikke opp til etterretning av Oslo byrett, gjengmedlemmene er ute kl1400 mandag ettermiddag. Legg merke til hva jeg skriver og husk det !
  Karl Oscar

  • Lei Says:

   Derfor bør det opprettes en filial av oslo byrett på Bjørnøya. Når de ikke kan holdes lengre så slippes de løs der. Det ser jeg ingen problemer med.

 46. Steng grensene Says:

  Tenk på hva de tidligere regjeringer har gjort! De har tvangs meld oss inn i FN og EØS, FN sin flyktningpolitikk der AP har skrevet under på flyktningkonvensjonen, kutt ut alle gamle avtaler og reforhandle om et ev. fremtidig samarbeid med FN!
  Schengenavtalen åpnet grensene! Lukk grensene og åpn opp for frihandelsavtaler med enkelt land!
  Mangfold i Norge, hvorfor skal vi sette pris på våre nye somaliske landsmenn? Somalierne sin merkelige væremåte. Mange elementer i gruppen viser også en kravstorhet som er vedvarende og pinlig, pinlig for hele gruppen av somaliere. Den synlige adferd som slår de fleste etniske norske i ansiktet – gjør at hele gruppen overhodet verken vinner ære eller respekt blant etniske nordmenn. Fremmedfiendtlige nordmenn? Nei! De fleste av oss ønsker hinduer, jøder, ateister etc. velkomne til Norge både som midlertidige flyktninger og som arbeidskraft.
  Karl Oscar

 47. Ole Says:

  Sitat fra vg.no
  De fire pågrepne mennene er i alderen 19 til 26 år, og er kjente av politiet fra før.

  Nå slipper de vel ut neste uke også er det på’an igjen! Hva gjør disse idiotene i Norge fortsatt?

 48. Karl Oscar Says:

  Borgervern blir vel det eneste alternativet vi kan diskutere seriøst, uten at noen tar seg nær av det. «Natteravner» i Oslo er borgervern, der sivile borgere – observerer andre sivile borgere.
  For å utvide begrepet så kan vi danne for eksempel «Sivilgarden» som også består av sivile borgere. Bortsett fra en ting ”Sivilgarden” blir bevæpnet med håndvåpen, og disse blir brukt mot kriminelle elementer på gater og torv. Dette kommer til å skje som en konsekvens av unnfallende politikere og et fraværende rettsapparat!

 49. Dahir Says:

  Det merkelig at så mye fordommelse go stereotyper på denne ploggen. Jeg synes at det som er viktig er å innlede dialog. Vi vet ikke enda hvem disse ungene er og det vil finne ut men jeg gjetter at de var beruset ungdommer som oppføre seg på en måte som ingen av oss liker.

  Når noen i denne ploggen f.eks. han som kaller seg Petter(rasist) sier at de somaliere og generelesere så mange mennesker som lovdigtige inkludert meg, så forstår at han har har en kjult agenda som Europa mistet millioner av sin befolkning i 2. verdens krig. Les Historien! rasime vil føre ingen vei og ikke nazisme eller fasisme heller og ikke alqaidasim heller.
  Jeg er menneske, Norsk, muslim, Somalier og jeg er ikke kriminell. Prøv å ikke være generaliserende at du sier at alle innvandrere er bullshit for det er like gøy å si alle etniske Norsk er …

  • Aberon Says:

   Dahir,

   du sier at det er » viktig er å innlede dialog.»

   Så, hva sier vi til dine «artsfrender» når de stå forand oss på gata i Oslo, totalt rusa, med en kniv og vil ha penege våre?

   Så svar oss nå.. HVA SIER VI TIL JÆVLENE?

   Fuck off?

   Eller , bare vær så god… her er penge, og kansje du vil ha sex med dama mi også, mens vi står her i gata??

   Rassist ??? Ja, man blir det med slike tullinger springende rundt i gata i flokk.. dete rbare naturlig utvikling, svaret på alle de overgrep, mord, voldtekter, gjenslagsmål, omskjæringer, tyveri, narkosalg, trusler, mobiltelefontyveri.. osv som foregår i Oslo.

   Lytt på politiradioen en vanlig lørdag kveld. 9)% er om invandrere som kager kvalm og trøbbel for politiet.

   Så, gjør deg selv en tjenste, og oss normenn en.. DRA HJEM! Sørover.. tilbake til der dere kom i fra!

 50. Oslo Says:

  Innen 2020 er etniske nordmenn en mionoritet i Oslo.Dette er bassert på SSB’s egene tall,og litt enkel regning.Dette er fakta,og går faktisk ikke ann og benekte.

  Legg merke til at jeg sier «innen» 2020…dvs. det kan hende vi er en minoritet før det.

  Lykke til alle sammen,og godt valg 2009.

 51. Anonym Says:

  FIP

 52. Ole Hedemann Says:

  Jeg tror volden kommer av at det blir uro i narkomiljøet når trykket blir stort fra mange hold. Det har det blitt nå i det siste. Vi som har prøvd å gjøre noe, for eksempel ved å delta i beboeraksjonen på Løkka, vet et par ting:
  – det hjelper litt med aktive beboere, litt mer med vektere, og ganske mye med mer politi på gata – vekterne og politiposten er her takket være langvarig press
  – det hjelper så det holder når bøtenivået for å kjøpe og selge dop drar seg opp til 10000 – bøtenivået har blitt sånn takket være langvarig press
  – det hjelper å få ut asylsøkere som kun er her for å selge dop så fort som mulig, og det har blitt slik etter langvarig press
  MEN DET HJELPER IKKE Å SITTE BAK GJERDET Å BJEFFE SOM ANONYME HUNDER – DET ENESTE ANONYME BLOGGERE SOM REGEL FÅR TIL!

  Asylinstituttet er noe av det viktigste vi mennesker har funnet opp. Vi nordmenn hadde stor glede av det under krigen, mange i for eksempel min familie. Jeg håper de som misbruker asylinstituttet til å selge dop uttafor balkongen min og slåss om penger og gatehjørner uttafor balkongen min, blir eksportert ut så fort som mulig. De gjør oss nemlig redde for de mange utmerkede innvandrerne som hver dag bidrar til å holde Norge på skinner ved å gjøre jobbene vi ikke synes er bra nok, og de mange asylsøkerne som har sett verre ting enn noen av oss orker å tenke på og som derfor fortjener vår varme sympati.

 53. Gunner Says:

  LA OSS ALDRI GLEMME SV og AP HAR GJORT MOT OSS.
  De har solgt oss og våre barn til høystbydene.
  Hvorfor ?
  For å skaffe seg mer politisk makt i en tid da PK ga høy profitt.
  Et UFATTELIG svik mot befolkningen. Snakk om foræderi.
  Å selge bestemora si for en pakke røyk blir tamt iforhold til hva de rødgrønne har gjort.

 54. EDal Says:

  De rødgrønne prøver bare et av sine sosialist eksperiment, likt det de gjorde etter 2. verdenskrig i soviet Lenin, Nordkorea, Nordvietnam, Cuba, Øst Tyskland, Kina…

  De skjønner ikke at de tanker de har om folk og dets natur ikke funker..

  De feiler gang på gang, og prisen denne gangen må det norske folk betale i form av at vår velferdsstat vil gå til grunne.

 55. anne molteberg Says:

  Stem FRP i neste valg!

 56. Odd Says:

  Sos Rasism bare tar i mot pengene og blåser i oss nordmenn! SOS R. må legges ned så fort som mulig!, pengene de får det skal brukes til flybilletene til å returnere disse stygge folk! SEND ALLE SAMMEN UT AV NORGE! VI TRENGER DE IKKE, DE FÅR SEG ALDRIG EN JOBB, UANSETT: INGEN VIL ANSETTE EN SOMALIER! NEI TAKK!

 57. ALICIA Says:

  JEG ER INNVANDRER SELV, JOBBER OG HAR DET GODT, MEN I BEGYNNELSEN (1990) DA JEG KOM TIL NORGE OG BODDE PÅ ASYLMOTTAK BLE JEG ANGREPET (DE BANKET MEG OPP) AV 2 GUTTER FRA KURDISTAN, JEG ANMELDTE IKKE SAKEN FORDI JEG VENTET PÅ Å FÅ OPPHOLDSTILLATELSE, JEG FIKK HØRE AT DE SOM LAGER BRÅK ELLER DE SOM SAKSØKER ELLER ANMELDER NOEN TIL POLITIET FÅR AVSLAG OG MÅ REISE TIL DE KOMMER FRA (for noe tull! Mulla Krekar ler seg i hjel av Norge), SÅ JEG MÅTTE HOLDE TETT PGA REDSEL. OGSÅ PÅ NORSKKURS BLE PLAGET AV 1 SOMALIER, 1 FRA GANA, OG EN AFGHANER, FORDI JEG IKKE VILLE TA I MOT DEM TIL Å HØRE PREKKE AV EN IMAN OM «GIFTEMÅL» FORDI DE TRENGTE Å GIFTE SEG FÅR Å KUNNE BLI I NORGE OG JEG HADDE FÅTT I ORDEN ALT, DE KALDTE MEG «RASIST», ELLER UGIFTE HORE», PÅ DEN TIDE JEG MANGLET BARE NORSK PASS OG DE VAR GALE ETTER DET! (de 3 stygge var alle eldre gifte karer i sitt land) NÅ STEMMER JEG FOR «FRP», JEG ER MEDLEM AV PARTIET OG JEG ER GLAD FORDI JEG RYSTET DET UTENLANDSKE ASKUMMET FRA MEG.

 58. Mysil Bergsprekken Says:

  Odd:

  «pengene de får det skal brukes til flybilletene til å returnere disse stygge folk!»

  Flybilletter? Helst ikke. De kan gå/haike hjem istedet! Mye billigere.

  «VI TRENGER DE IKKE, DE FÅR SEG ALDRIG EN JOBB, UANSETT: INGEN VIL ANSETTE EN SOMALIER!»

  Aldri? Ikke vær så sikker på det! Det er tydeligvis mange landsforrædere her i landet – bare se på den nåværende regjeringa. Den kom som følge av et demokratisk valg. Ja, når man ser på hvor mange av de som har stemmerett som stemmer på andre partier enn Frp (eller ikke stemmer i det hele tatt), får man inntrykk av at de fleste er landsforrædere – eller i beste fall ikke skjønner seg på/interesserer seg for politikk. Så det er ikke rart om noen finner på å ansette somaliere!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: